logo-img

Søg efter produkter

Subtotal: Dkr0.00

Fafrees F28 Pro 250W 27,5 Tommer Elektrisk Trekkingcykel City E-cykel 14,5Ah Support APP

  • ( 5.0)
  • 2E45362-1-7
Dkr9280.50   Dkr9943.86 - 7%

SEND FRA
OPTION: Gray

Om denne vare

En elegant og sjov elcykel, der tilfører ekstra kraft med hvert pedaltråd, designet til byens gader, stier og åbne veje. Superkomfortabel, nem at hoppe af og på, stilfuld og tilgængelig med kraftfuld assistance. Redesignet step-through-geometri og skjult batteri giver dig en mere sikker kørestilling. 27,5 tommer større hjul, 14,5 Ah større batteriområde. Fuldt udstrakte skærme, LED-lygter for og bag og en HD-bagagebærer med en kapacitet på 25 kg er inkluderet. Dette er din nye måde at komme fra her til der og alle steder derimellem.

    Højdepunkter

    • Oversigt
    • Anmeldelser
    250w Børsteløs Motor (tophastighed 25 Km/t)

    250w Børsteløs Motor (tophastighed 25 Km/t)

    Let og kompakt, men alligevel kraftig nok. 250W børsteløs motor med 45N.M maksimalt drejningsmoment giver 25 km/t maksimal hastighed og en spidseffekt på op til 480W. Bagnavsmotoren er støjsvag og responsiv og giver nok kapacitet til at klatre på skråninger til de fleste byveje.

    Aftageligt 36v 14,5ah Batteri

    Elegant og aftageligt. Integreret 36V 14,5Ah batteri med låsenøgle, nemt at tage ud og tage med hjem til opladning, beskytter batteriets driftssikkerhed fuldstændigt under kørslen. God batterilevetid i assisteret tilstand, der holder op til 110 km på en enkelt opladning.

    Aftageligt 36v 14,5ah Batteri
    Baggrundsbelyst Lcd-display

    Baggrundsbelyst Lcd-display

    Det midtermonterede farvedisplay integrerer en række funktioner, der holder dig opdateret med alle dine vitale målinger, herunder hastighed, effekt, pedalassistanceniveau osv. Det synkroniserer din telefon, så du kan oprette forbindelse til din cykel og folk omkring den. Du kan endda oplade din telefon via den skjulte USB-port!

    Støddæmper

    Mere end kraftfuld. 27,5" affjedret forgaffel med lockout-funktion til tilpasning til forskellige veje. 80 mm vandring betyder, at selv de hårdeste fortove kan tæmmes. Det italienske mærke SR SELLE ROYAL silikonesadel sikrer komfort på lange ture.

    Støddæmper
    Cst Slim City-dæk

    Cst Slim City-dæk

    27,5-tommer*1,75 slim city-dæk, der er skridsikre, slidstærke og har en jævn kurveprofil, der giver bedre fart på vejen. Med stærkt reflekterende striber for at øge synligheden i svagt lys. Udstyret med skærme til at beskytte dig og dit udstyr og en bagagebærer til at bære dine vigtigste ting.

    Frempind Med Flere Vinkler

    Vælg din stil! Reducer vinklen på frempinden for en fremadlænet, aggressiv holdning, eller øg vinklen for en behagelig, oprejst position med styret trukket op og tæt på dig.

    Frempind Med Flere Vinkler

    Kundeanmeldelser

    Baseret på 0 anmeldelser
    Skriv en anmeldelse

    Anbefalet til dig